miércoles, 24 de abril de 2013

La Calaixera portarà a terme un nou projecte "A tu ritmo" gràcies a BBVA!

Ahir vam rebre el millor regal de Sant Jordi de part de BBVA! El Premi INTEGRA per a projectes innovadors de 50.000 € pel nou projecte "Al teu ritme"! 



El Premi INTEGRA BBVA, que aquest any celebra la seva cinquena edició, ha recaigut en la iniciativa "Galega de Economía Social", premiada amb 200.000 €. Aquest grup d'entitats té com la finalitat la integració laboral de persones amb discapacitat física. 

En aquesta cinquena edició del Premi INTEGRA de BBVA s'ha volgut destacar la labor d'altres sis projectes innovadors amb dotacions de fins a 50.000 € a cadascun. 

Les següents iniciatives han estat reconegudes pel seu treball per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat:
Felicitats a tots els nostres companys que estan en el llistat de guanyadors!

En els propers mesos, gràcies al premi INTEGRA, farem una obra important per obrir-nos cap al Passeig Maragall i comparem una furgoneta!

Ens agradaria donar les gràcies a BBVA i el jurat per confiar en nosaltres i també reconèixer i agrair l’esforç diari dels nostres missatgers: Encarna, Sebastián, Manuel, Alfonso, Cristina, Manuel, Esther, Ana Isabel, Albert, Jordi i moltes persones més que s'han implicat en tot aquest projecte! 

Especialment ens agradaria destacar el labor del CET Apunts que ens va donar la formació inicial de missatgeria!

No hay comentarios:

Publicar un comentario