jueves, 2 de mayo de 2013

Un pas més enllà de la LISMI: “Un petit pas per l’empresa i un gran pas per la societat”


Eficàcia empresarial i responsabilitat social són dos termes compatibles.

La gestió de la responsabilitat social corporativa se ha convertit en un punt diferenciador clau per a qualsevol empresa. El projecte “Un pas més enllà de la LISMI” ofereix una nova possibilitat creant una avantatge competitiva de manera senzilla, incorporant la sensibilitat per la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat dins la cultura de l’empresa.

Amb l’ objectiu de donar a conèixer la potencialitat dels Centres Especials de Treball com a suport en determinats processos de les empreses, creant a la vegada ocupació per a les persones amb discapacitat, Fundació Tallers i la Calaixera hem creat el projecte “Un pas més enllà de la LISMI” per donar a conèixer aquests valors i generar confiança entre l’empresariat.

La Fundació Tallers i La Calaixera oferim un assessorament gratuït en termes deResponsabilitat Social Corporativa i de contractació de persones amb discapacitat.

Ens basem en l’estratègia WIN-WIN, si l’empresa guanya, la societat també.
A vegades és tan senzill com a contractar serveis a un Centre Especial de Treball, externalitzant una part del procés productiu no core-bussines, o contractar treballadors amb discapacitat amb un acompanyament professional gratuït per part de les dues entitats.

Les dues entitats sense afany de lucre portem 25 anys d’experiència treballant amb empreses com Cercle de Lectors, Novartis, Taylor Nelson Sofres, Bosch, Diputació de Barcelona, Parcs i Jardins de Barcelona, Würth, Apli, Llibreries Laie, Hotel Melià, Fundació Joan Miró, Cruz Roja, IBEC, ASM Transporte Urgente, Hotel Dante, entre d’altres, que ja han dipositat la seva confiança en nosaltres.
Volem donar un pas més enllà de la responsabilitat social!

Missatgeriafoto gestió documental FT

No hay comentarios:

Publicar un comentario